top of page
ÉRDEKLI?
HÍVJON
MINKET!
(70) 31 212 31

ÚJ GENERÁCIÓS PARKETTACSISZOLÓ GÉPEK ÉS EGYTÁRCSÁS GÉPEK

TIMBA

Bolygóműves parkettacsiszoló gép

Professzionális, bolygóműves parkettacsiszoló gép

 

Újgenerációs parkettacsiszoló gépünk, a TIMBA, új értelmet ad a parkettacsiszolásnak. Bolygóművének, ellenirányban mozgó trió tárcsáinak, köszönhetően nem kell figyelni a szálirányra és a csiszolás végeztével egy "hullám effektus" mentes, gyönyörű, természetes padlót kapunk.

 

A TIMBA tartalmaz egy beépített elszívó rendszert, melynek köszönhetően szállópor mentes munkavégzés lehetséges. A parkettacsiszoló gépen rögzített, teljes értékű, száraz porszívó pedig igény szerint a keretről leválasztható és tetszés szerint használható, egyéb elszívásokhoz.

 

A géphez tartozó irányító kerekeknek (direction wheels) köszönhetően, az irányítás rendkívül egyszerű, könnyen megtanulható azok számára is, akik korábban nem használtak ilyen felépítésű gépet. 

 

A könnyű, kifinomult irányításnak köszönhetően a gép a szélekhez nagyon közel, azoktól csupán néhány centimétert elhagyva képes dolgozni. A szegőléc eltávolításával és későbbi visszahelyezésével a szélezés, mint olyan teljes mértékben kiküszöbölhető.

 

A nagy kiegészítő kínálat és az ezáltali széles felhasználhatóság, durvázás, finomcsiszoláls, polírozás, ragasztóeltávolítás, teszi a TIMBA-t a jövő parkettacsiszoló gépévé

 

 

bottom of page