top of page
ÉRDEKLI?
HÍVJON
MINKET!
(70) 31 212 31

ÚJ GENERÁCIÓS PARKETTACSISZOLÓ GÉPEK ÉS EGYTÁRCSÁS GÉPEK

TIMBA

Bolygóműves parkettacsiszoló gép

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Professzionális, bolygóműves parkettacsiszoló gép

 

Újgenerációs parkettacsiszoló gépünk, a TIMBA, új értelmet ad a parkettacsiszolásnak. Bolygóművének, ellenirányban mozgó trió tárcsáinak, köszönhetően nem kell figyelni a szálirányra és a csiszolás végeztével egy "hullám effektus" mentes, gyönyörű, természetes padlót kapunk.

 

A TIMBA tartalmaz egy beépített elszívó rendszert, melynek köszönhetően szállópor mentes munkavégzés lehetséges. A parkettacsiszoló gépen rögzített, teljes értékű, száraz porszívó pedig igény szerint a keretről leválasztható és tetszés szerint használható, egyéb elszívásokhoz.

 

A géphez tartozó irányító kerekeknek (direction wheels) köszönhetően, az irányítás rendkívül egyszerű, könnyen megtanulható azok számára is, akik korábban nem használtak ilyen felépítésű gépet. 

 

A könnyű, kifinomult irányításnak köszönhetően a gép a szélekhez nagyon közel, azoktól csupán néhány centimétert elhagyva képes dolgozni. A szegőléc eltávolításával és későbbi visszahelyezésével a szélezés, mint olyan teljes mértékben kiküszöbölhető.

 

A nagy kiegészítő kínálat és az ezáltali széles felhasználhatóság, durvázás, finomcsiszoláls, polírozás, ragasztóeltávolítás, teszi a TIMBA-t a jövő parkettacsiszoló gépévé

 

 

bottom of page